H Á Z I R E N D a munkásszállón lakó vendégek részére:

 

 • A szállón szerződéssel, megállapodással, vagy megrendelővel rendelkező társasági (céges) dolgozók, illetve privát vendégek kaphatnak elhelyezést, akik állandó bejelentett lakcímmel rendelkeznek. A szállóra még csak ideiglenesen sem lehet bejelentkezni.
 • Érkezéskor illetve beköltözésnél mindkét fél tehát a Batta Szállópark megbízottja és a vendég is szemre vételezi a szobát, esetlegesen leltárt és fényképet is készíthet.
 • A szobakulcs mellé kapott mágneskulccsal a lakó KÖTELES elszámolni: távozáskor a kulccsal együtt visszaadni, vagy annak elvesztése esetén a mindenkor érvényes költséget megfizetni.
 • A vendég a bérelt lakás  helyiségeinek  berendezését és felszerelését rendeltetésszerűen használhatja, azok épségéért anyagilag felelős. Az okozott károkat, illetve hiányokat köteles megtéríteni. A kiköltözéskor a vendég a lakást  a szobaleltár szerint és tisztán adja át a szobaasszonynak, vagy az üzemeltetési vezetőnek. A szállón lakók fogadhatnak vendégeket az üzemeltetésnek történő előzetes bejelentéssel.  A látogatott személy az őt látogató személy magatartásáért felelősséggel tartozik. A szállón engedély nélkül vendég nem tartózkodhat.
 • A 20:00 órától 06:00 óráig tartó csendrendeletet, a nyugalmat igénylő lakótársak érdekében kötelező betartani. A műszakban dolgozók nappali nyugalma mindenki számára fontos kell, hogy legyen, tehát a hangoskodás nappal sem megengedett. A szobákban elhelyezett értékekért a lakó tartozik felelősséggel, a szálló felelőssége a recepció (iroda) díjmentes használatú érték megőrzőjében elhelyezettekért terjed ki.
 • Az apartmanok bútorait, a helyiségek felszereléseit átrendezni tilos!Az épületből a berendezési tárgyakat kivinni, még ideiglenesen sem szabad!
 • Az épületbe állatot bevinni, háziállatot tartani tilos!
 • A falakon, nyílászárókon,bútorokon mindennemű átalakítás, fúrás, csavarozás szigorúan tilos! 
 • A lakások konyháinak rendben tartása, mosogatás a bérlők feladata. 
 • A lakásokban tárolt értékekért felelősséget nem vállalunk. Igény esetén elzárási lehetőséget biztosítunk. Mindenki gondoskodjon értéktárgyai elhelyzéséről.
 • A szállón előforduló hibákat és egyéb észrevételeket a szobaasszonyoknak, a karbantartónak kell jelezni.

 

 

2011.évi XLI. törvény - A nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvény módosítása - értelmében:

A SZÁLLÓ EGÉSZ TERÜLETÉN SZIGORÚAN TILOS DOHÁNYOZNI!

Dohányozni csak a Szálló szabadtéri dohányzóhelyén szabad.

Zárt légterű helyiségekben a dohányzás TILOS!

 

 

A lakásokba mindennemű fűtő, hősugárzó berendezés bevitele szigorúan tilos!

A szállón csak az irodán bérelhető tv készülékek használhatók!

 

A fenti házirend megsértése a szállóról történő azonnali kizárást von maga után!

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk